WeekendTreat

Jag är en stor Yogafantast och ser yogan som en del av mig och min livsstil. Både den aktiva delen med asanas, andning, vara i kroppen och i nuet är som en stabil grund för mig där jag kan hämta kraft, vila, ro och energi i livets alla svängningar.

Att få ha den stora glädjen att laga mat på yoga retreat och samarbeta med olika yoga lärare är något av de bästa jag vet. Just nu är jag och Eva (LevaYoga) i full fart med att planera ett retreat i maj på Väddö. Så här tänker vi oss helgen. Kom med!

Möt våren med oss på underbara VedaLeva i Väddö!

Under denna WeekendTreat njuter vi av både välgörande yoga och energigivande mat i sin renaste form! Antal deltagare kommer att vara begränsat för att kunna erbjuda var och en en så berikande och individanpassad upplevelse som möjligt. Det kommer att finnas tid för reflektion, promenader och stillhet här i Roslagens mest natursköna miljö, med skog och hav som våra närmsta grannar.
Yogan som vi hänger oss åt kommer att hållas i såväl lugn som dynamisk form och guidas av Eva [@levayoga] som med sin långa erfarenhet som lärare brinner för att dela och förmedla sin passion och livsredskap på ett variationsrikt och individanpassat sätt. Förutom yoga så ligger ren ochnärande mat från naturens växtrike nära hjärtat ?
Den delikata maten står Lise-Lott [rawlicious.se] för. Hon driver företaget Rawlicious där hon håller workshops, catering med fokus på hälsosam, vegansk, naturlig mat. Hon är även är utbildad inom hälsa och en stor yogafantast! Om du vill får du gärna vara med och laga mat och få inspiration, tips och idéer under helgen ?

UPPLÄGG:
Vi inleder vårt WeekendTreat Lördag 5/5 kl.14.30
med ett stärkande mellanmål. Därefter landar vi med Eva i yogans värld kl.15.30-17.30 i ett stärkande och energigivande flöde. Under drygt två timmar djupdyker vi i andning med rörelsemeditation med såväl fysisk justering som teknik/pedagogikgenomgång. Individanpassning står i fokus och yogaformen baseras på gruppdynamik, behov och önskemål.
Kl.18.15-20 bjuds kvällsbuffé ~ en färgsprakande avnjutning där säsongens grönsaker står i fokus. Äkta Naturvin till maten för den som vill. Har du aldrig provat Naturvin tidigare? Då rekommenderar vi det varmt!
Resterande del av vårkvällen mitt i naturen förgylls med egentid och paus du då kan hänge dig åt att vara i naturen, läsa en bok eller umgås.
Söndag 6/5:
Morgonyoga kl.8-10. Efter yogan dukas det upp en härlig brunch med olika rätter att fylla på energin med! Lise-Lott kommer berätta hur hon ser på sambandet mellan mat och hälsa och hur vad vi äter påverkar oss. Efter lunch och mat&hälsa-inspiration finns det utrymme för egentid. Vår weekend avslutas under em med en lugnare Restorativ yogasession och något lätt att avnjuta innan avfärd omkr kl.16.30.
??☀️??
Plats: VedaLeva, Väddö [Elmsta]
Datum: Helgen 5-6 maj
Ta sig dit: Buss eller bil
Pris: Kostnaden specificeras och baseras utifrån följande
* Helg – inklusive övernattning (max 5 personer) : 2450 kr.
* Heldag. Lördag eller söndag med mat: 1250 kr
Mattor finns att låna.
Sista anmälningsdag: 28/4
Anmälan och förfrågningar görs till liselott@rawlicious.se
: