Rawlicious hallon/lakrits- och chokladtryffel.

Vi gjorde ett roligt och inspirerande cateringuppdrag till nyinvigningen av Green Heads, http://www.greenheads.se för ett tag sedan. Det är en frisörsalong i Birkastan i Stockholm som arbetar helt utan gifter och skadliga kemikalier och med ett stor fokus på ekologiska produkter, hållbarhet, hälsa och miljö. Eftersom även vi brinner för de sakerna är vi extra glada för det samarbete vi har.

fullsizerender1

Rawlicious bjöd på gröna drinkar och rawsnacks och berättade om Raw Food, hur vi ser på det och hur vi gör. På plats var även Hannah, bloggare och författare från Naturligt Snygg, http://www.naturligtsnygg.se och Gunilla som har det svenska ekologiska hudvårdsmärket Wise, http://www.wisenaturkosmetik.se. Båda berättade om deras spännande arbete. Så mingel, trevliga människor, intressanta föreläsningar och gott och hälsosamt snacks i en perfekt blandning.

En av de godsaker vi bjöd på var hallon- och chokladtryffel och här kommer receptet till dem för er som vill testa.

14643074_10153855135696373_541757214_n8 st medjooldadlar, urkärnade
1/2 dl raw kakaopulver
1 msk hallonpulver
1 tsk lakritspulver
2 msk cashewsmör
2 msk kakaosmör
1 liten nypa salt

Lägg kakaosmöret i ett hett vattenbad så att det smälter och blir flytande.
Mixa sedan allt i en matberedare så att del blir till en massa. Rulla till små bollar. Blanda lite kakaopulver med hallonpulver och rulla bollarna i pulvret och ställ in i kylen ca 30 min innan du serverar.