Om oss

Vi är Rawlicious!

sarngards_2015-1

Maria, som är formgivare och fotograf, har alltid använt matlagning som ytterligare ett sätt att vara kreativ. “Laga mat kan nästan vara som att meditera plus att man får belöningen direkt då man får njuta av allt det goda”. Maria gillar söta grejer och har lite av en barngom, hon är även förste avsmakare på Rawlicious.

Lise-lott har alltid varit intresserad av matlagning. Hon fick upp ögonen för sundare och smartare mat i och med att hon började utbildade sig inom hälsa för sju år sedan. Då märkte hon ett tydligt samband mellan kost och välmående och insåg att det var dags att starta cateringfirman rawlicious. Lise-lott gillar syrligare saker och har lite vuxnare smak, och är den som som står för de flesta av recepten.

Tillsammans utgör vi Rawlicious som erbjuder catering, inspiration och recept samt tips och tricks, och bjussar på misstag som vi gjort men hoppas att ni ska slippa, ja lite så!

Här på sajten och i vår shop har vi samlat produkter som vi själva älskar att arbeta med samt vårt egna sortiment. Vill ni ha mer av inspiration så missa inte att kika in på vår blogg och att följa oss på Instagram och Facebook.

Hoppas ni gillart lika mycket som vi!

Maria Cruseman och Lise-Lott Bergsman